Prova att göra detta superbilliga vin
Inte alla av oss innehar råd att har ett glas bra vin på våra bord vid våra måltider.
Men om det idag vore möjligt, skulle alla tycka mycket om att inta till ackompanjemang utav denna dryck.
Vinsasen finns på https://allt-fraktfritt.com/hembryggning-20/vinsatser-91/vit-druvvinsats-pa-druvpulver-30-flaskor-814.html.
Vin är en dryck som har firats sedan urminnes tider.
Det är dokument som visar att det bryggdes och fanns med på favoritlistan redan när människan precis hade lärt sig att bruka sin födoämnen.
Denna dryck rekommenderas för förbrukning utav män, kvinnor samt pensionärer.
Det röda druvvinet i synnerhet innehar visat några exceptionella egenskaper vad innefattar att avblåsa åldrande, typ att det har flera medicinska fördelar om de tas regelbundet alldenstund det är oerhört rikt på antioxidanter.
För dem som inte kan handla vin, är allt ej förlorat.
Vem som helst kan göra en skaplig vin med ingredienser från kökshyllan.
Detta kommentar kommer att exponera dig hur man tillverkar detta.
Med en del övning kommer du att kunna anrätta ditt eget billiga vin som i smak kan konkurrera med de allra bästa (hmmm).
Gratis On-Line vinbok finns här. Bästa vinsatserna finns här.
Vad du behöver för ditt hemgjorda vin
En halv kopp socker
144 gram druvsaft (ca tre burkar) – se till att dessa är 100 procent druvsaft och ej har några andra tillsatser
En flaska vari man kan mäta 4 liter vätska
Två-tre ordinarie ballonger
Vatten – Det rekommenderas att använda destillerat vatten, men man kan använda ditt vanliga kranvatten för att fler minska kostnaderna. Läs mer här Sockerfria likörer
Ett stift som kommer att brukas för att göra några hål i ballongerna
Vinjäst. Men om man inte innehar det, kan normalt bagerijäst funka oxå fast smaken blir tyvärr därefter också.
Kolla på Internet efter ett bra vinjäst, de kostar ej flera kronor per avklarad butelj.
För färskingar som ska en del mer orientering och assistans, skulle det vara bra om man se till att du innehar med dig en mätkopp, ett gummiband alternativt, en tratt och flaskor
Kavla upp ärmarna samt gör dig beredd att göra vin
Ta tratten samt häll sedan saften i behållaren.
Häll samtliga tre burkar (totalt 144 gram) samt häll sedan i två gånger så mycket vatten.
Om man innehar tre burkar lemonad, häll sex burkar vatten.
Skaka alltsammans tills blandningen blir totalt enhetlig.
Vid denna punkt, tillsätt den halva muggen socker.
Skaka åter grundligt.
Sockret ska vara totalt löst i slutet utav blandningen.
Nu tar vi jästen.
Följ instruktionerna, mixa ut jästen i enlighet med instruktioner och få den beredd för bruk.
När jästen är klar, tillsätt också denna till blandningen du har samt skaka åter.
När detta innehar slutförts, anknyta man ballongen till mynningen av behållaren.
Säkerställ att ballongen har några gap i sej före du knyter fast den till mynningen utav behållaren.
Det är ett speciellt sätt att binda ballongen till mynningen utav behållaren.
Det borde vara antagligen gjort och tätt (här kan man begagna band eller gummiband att binda med).
Placera behållaren på en varm plats, där den ej borde störas på åtminstone en halv dag (12 timmar).
Vid slutet utav denna tid kommer man att höra poppande läte utav bubblor.
Detta är ett belägg på att jästen funkar väl.
När dagarna passerar (processen kan ta ett litet antal 2-3 veckor) kommer ballongen att bliva uppblåst med gas som genereras utav jäsningsprocessen.
Så länge ballongen blåses upp är processen igång.
Du kommer att veta när vinet är färdigt, när ballongen töms.
Ditt vin är färdigt!
Nu behöver du hälla det makligt genom en sil i de flaskor man önskar ackumulera det i.
Flaskorna ska företrädesvis inneha en dunkel färg.
Stoppa in i kylskåpet och njut efter av ditt eget vin som kostade nära nog inget – men det är gott!